Produkt
 • Shtretër të rregullueshëm elektrikë të motorizuar me jastëk
  Motorised adjustable beds Foldable NO Lift Position Head and Foot Massage Available Remote Control Wired/Wireless Flat/Zero G Available Memory position Available Under bed Led Light Available USB port (2 anët) Kllapa e disponueshme e kufjeve e disponueshme Hugger muri e padisponueshme Kategoria: Përdorni në shtëpi Materialin e shtratit: Kornizë çeliku, Shkumë, multilayer eucalyptus, fabric Power:...
 • Good Quality Blue Velvet Super King Bed With High Soft Headboard
  Blue velvet super king bed Headboard Design Panel Frame Material Solid Wood Wood Species Maple Additional Frame Material Details Klin-dried hardwood Upholstered Yes Tufted Yes Upholstery Fill Material Foam Upholstery Material 100% Linen Upholstery Material Details Black Hook & Loop Fastener Cover Adjustable Headboard Adjustable Height Mount Type Bed Frame…
 • Gel Pillow For Neck Pain
  Gel pillow for Neck Pain that Supports and Relieves Stress [template id="304"] [template id="305"]  
 • Mekanizmi elektrik i rregullimit të shtratit
  Mekanizëm elektrik i rregullueshëm i shtratit për shtëpi Foldable Pa pozicion ngritës Masazhi i kokës dhe këmbës Disponohet telekomanda / Banesë pa tela / Zero G Pozicioni i disponueshëm i kujtesës i disponueshëm Nën shtrat Drita e udhëhequr Porta USB e disponueshme (2 anët) Kllapa e disponueshme e kufjeve e disponueshme Hugger muri e padisponueshme: Home Use Electric Bed Material: Kornizë çeliku, Shkumë,...
 • Kornizë elektrike e rregullueshme e shtratit me rrjetë metali me madhësi dyshe me kapacitet ngarkese 400 kg
   Twin size electric adjustable bed frame Folding Function This bed complies with UPS standards and is easy to transport to households. Ju mund të përfundoni instalimin brenda disa minutash pa asnjë mjet.   Zero-G This position is the same as NASA’s zero gravity setting and has been known…
 • Baza e pllakave të drurit të rregullueshme për shtratin prej druri Slat prej druri
  Korniza shtrati elektrike e rregullueshme për shtratin prej druri Llastikë prej druri Tanhill Rrota e palosshme PO Pozicioni i ngritjes Masazh mbrapa dhe këmbës Jo i disponueshëm Telekomanda Tela / Fjala e sheshtë / Zero G Në dispozicion Pozicioni i kujtesës i disponueshëm Nën shtrat Drita e udhëhequr Nuk disponohet Port USB Nuk disponon Mbajtësja e kufjeve E disponueshme Kategoria:...
 • Homecare Electric Adjustable Bed For Elderly People
  Hospital bed features in the comfort of your home The Supernal 5 gives you all the functions of a hospital bed with an elegant look that blends in with any bedroom decor. A hi-low bed that can be adjusted from head to toe, and includes Trendelenburg and reverse Trendelenburg adjustability, the…
 • Krevat i rregullueshëm Hi-Lo për përdorim shtëpiak
  Shtrati i rregullueshëm me madhësi të moshuar rregullon lartësinë për shtëpinë Foldable JO Pozicioni i ngritjes Koka / Këmbë / Masazh vertikal Në dispozicion telekomandë Flat / Zero G Në dispozicion Pozicioni i kujtesës Në dispozicion nën krevat Dritë e udhëhequr Porta USB e disponueshme (2 anët) Kllapa e disponueshme e kufjeve e disponueshme Hugger muri e padisponueshme: Përdorimi në shtëpi
 • TXL shtrat shëndetësor Homeuse me funksion të rregullueshëm nga lartësia
  Electric adjustable bed with Lumbar Foldable No Lift Position Head / Masazhi i këmbës / qafës / mesit në dispozicion Telekomanda me tel / Flat pa tel / Zero G Pozicioni i disponueshëm i kujtesës i disponueshëm Nën shtratin Dritë e udhëhequr Në dispozicion Porti USB i disponueshëm Kllapa e kufirit Nuk disponohet Hugger muri i disponueshëm Kategoria: Përdorni në shtëpi Materialin e shtratit: Kornizë çeliku, Shkumë ,me shumë shtresa
123Next >...4 faqe 1 të 4
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI
O N LINE
HULUMTIMI TANI