Rreth nesh

Co Mobilje Inteligjente për Changzhou Tanhill, Ltd

2014.6 Co Mobilje Inteligjente për Changzhou Tanhill, Ltd u krijua.
After several years of hard work, as an adjustable bed manufacturer, Tanhill Inteligjente Shtëpia Mobilje është rritur nga 20 punonjësit në gati 500 të punësuarit sot. Nga pa para deri në ditët e sotme ka një ndërtesë vetë-ndërtuar zyrash dhe 50000 metra katrorë të magazinës moderne, flota e transportit profesional, dhe ka degë në Vietnam dhe SHBA.

GAZETE

Ju lutemi na lini tek ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.

O N LINE
HULUMTIMI TANI