• shtëpi
 • Korniza e shtratit të rregullueshëm me dërrasa elektrike
Korniza e shtratit të rregullueshëm me dërrasa elektrike
 • Shtretër të rregullueshëm elektrikë të motorizuar me jastëk
  Motorised adjustable beds Foldable NO Lift Position Head and Foot Massage Available Remote Control Wired/Wireless Flat/Zero G Available Memory position Available Under bed Led Light Available USB port (2 anët) Kllapa e disponueshme e kufjeve e disponueshme Hugger muri e padisponueshme Kategoria: Përdorni në shtëpi Materialin e shtratit: Kornizë çeliku, Shkumë, multilayer eucalyptus, fabric Power:...
 • Mekanizmi elektrik i rregullimit të shtratit
  Mekanizëm elektrik i rregullueshëm i shtratit për shtëpi Foldable Pa pozicion ngritës Masazhi i kokës dhe këmbës Disponohet telekomanda / Banesë pa tela / Zero G Pozicioni i disponueshëm i kujtesës i disponueshëm Nën shtrat Drita e udhëhequr Porta USB e disponueshme (2 anët) Kllapa e disponueshme e kufjeve e disponueshme Hugger muri e padisponueshme: Home Use Electric Bed Material: Kornizë çeliku, Shkumë,...
 • Baza e pllakave të drurit të rregullueshme për shtratin prej druri Slat prej druri
  Korniza shtrati elektrike e rregullueshme për shtratin prej druri Llastikë prej druri Tanhill Rrota e palosshme PO Pozicioni i ngritjes Masazh mbrapa dhe këmbës Jo i disponueshëm Telekomanda Tela / Fjala e sheshtë / Zero G Në dispozicion Pozicioni i kujtesës i disponueshëm Nën shtrat Drita e udhëhequr Nuk disponohet Port USB Nuk disponon Mbajtësja e kufjeve E disponueshme Kategoria:...
 • Wireless Control Electric Adjustable Bed With Massage
   Electric adjustable bed with massage Foldable Not available Lift Position Back and Foot Massage Not available Remote Control Wired /Wireless Flat/Zero G Available Memory position Available Under bed Led Light Not available USB port Not available Headboard Bracket Available Wall hugger Not Available Category: Përdorni në shtëpi Materialin e shtratit:...
 • Kornizë shtrati Platformë e rregullueshme elektrike Homelife me telekomandë pa tela
  Modern home life electric adjustable platform bed frame with remote control KD Design we cut the whole bed into two pieces to ensure you can carry your bed into the elevator easily. Also KD packing makes shipping become easier.   Zero-G This position is the same as NASA’s zero-gravity setting…
 • Plank Style Electric Massage Adjustable Bed
   Homecare electric massage adjustable bed Foldable Not available Lift Position Back and Foot Massage Available Remote Control Wired/Wireless Flat/Zero G Available Memory position Available Under bed Led Light Available USB port (2 anët) Available Wall hugger Not Available Category: Përdorni në shtëpi Materialin e shtratit: Kornizë çeliku, Shkumë ,multilayer eucalyptus,...
 • Zero-gravity Electric Beds Enable Head Foot Up And Down
  Electric beds that go up and down Foldable NO Lift Position Head / Këmbë / Masazh vertikal Në dispozicion telekomandë Flat / Zero G Në dispozicion Pozicioni i kujtesës Në dispozicion nën krevat Dritë e udhëhequr Porta USB e disponueshme (2 anët) Kllapa e disponueshme e kufjeve e disponueshme Hugger muri e padisponueshme Kategoria: Përdorni në shtëpi Materialin e shtratit: Çeliku
1 faqe 1 të 1
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI
O N LINE
HULUMTIMI TANI