За нас

Компанија за интелигентно уредување на домови во Чангжу Танхил, Рибар

2014.6 Компанија за интелигентно уредување на домови во Чангжу Танхил, Рибар е основана.
После неколку години напорна работа, како производител на прилагодливи кревети, Tanhill Интелигентниот мебел за домови порасна од 20 вработените до скоро 500 вработените денес. Од без пари до денес има само-изградена деловна зграда и 50000 квадратни метри модерен магацин, флота за професионален транспорт, и има филијали во Виетнам и САД.

ВЕСНИК

Ве молиме оставете ни и ќе контактираме во рок од 24 часа.

О Н ЛИНИЈА
ИСТРАУВАЕ СЕГА